Gastouderbureau W-care
Nanny opvang / Gastouderopvang aan huis

Vanuit de regeling dienstverlening aan huis is het mogelijk om op maximaal 3 dagen per week een Nanny bij u thuis opvang te laten verzorgen. Deze vorm van opvang is met name interessant indien u 2 of meer kinderen thuis hebt tijdens de opvanguren. Ouders kunnen binnen deze regeling iemand zonder hoge administratieve lasten inhuren voor werkzaamheden in en om huis. Ouders hoeven voor de Nanny geen loonbelasting of premies af te dragen.


Aan de regeling dienstverlening aan huis zijn een aantal bijzondere voorwaarden verbonden:

Een Nanny heeft recht op een bruto minimumloon passend bij haar leeftijd. De vergoeding die tussen de Nanny en de vraagouder wordt afgesproken is inclusief 8% vakantietoeslag en inclusief 4 werkweken doorbetaalde vakantie.

Bij ziekte heeft de Nanny gedurende maximaal 6 weken recht op het doorbetalen van 70% van haar loon met als minimum het minimumloon. Er worden twee wachtdagen toegepast waarover geen loondoorbetalingsverplichting is. Na deze periode van 6 weken wordt in principe het dienstverband ontbonden als de Nanny nog niet in staat is om te werken.

Waarom een Nanny inschakelen?

In een gezin met jonge kinderen geeft het veel rust als de Nanny in huis komt. Jonge kinderen kunnen nog even lekker blijven liggen en hoeven niet ’s ochtends vroeg al klaar te zijn voor de opvang. Bij oudere kinderen kunnen speelvriendjes gewoon mee naar huis. Kinderen zijn altijd in hun eigen vertrouwde omgeving.

Graag maken wij voor u een berekening van de kosten van een Nanny. Zeker met 2 of meer kinderen thuis een aantrekkelijke vorm van opvang.

Qua indicatie kosten dient u in elk geval rekening te houden met een vaste bureaubijdrage per maand van € 98,- ongeacht het aantal gewerkte dagen/uren. De nanny komt in aanmerking voor een vast uurloon afhankelijk van haar leeftijd en de grote van het gezin.

Gastouder zoeken

Ben je op zoek naar een gastouder of nanny? Onze gastouders bij jou in de buurt stellen zich graag aan je voor!

Gastouder of nanny zoeken

Snel naar

W-care op social media

Gastouderbureau W-care op Facebook Gastouderbureau W-care op Twitter


Waarom Gastouderbureau W-care

Groot aanbod gastouders

Gastouderbureau W-care heeft in heel Friesland een groot aanbod uitstekend gekwalificeerde gastouders.

Heldere communicatie

Wij houden van korte lijnen en communiceren daardoor snel en effectief met onze klanten en gastouders.

Eerlijke prijs

Onze tarieven zijn zo vastgesteld dat de gastouder een eerlijke prijs krijgt en de vraagouder niets te veel betaald.

Goed verzekerd

Wij werken samen met gastouders die het net als ons belangrijk vinden om verzekerd te zijn.

Vrije uren afname

U betaald voor de gereserveerde dagen en tijden van de gastouder. Dit betekent optimale vrijheid voor het inschakelen van een gastouder.

Spreekuren

Wekelijks bieden wij zowel gastouders als vraagouders de mogelijkheid in gesprek te gaan met onze pedagoog.