Gastouderbureau W-care
Franchise Ervaring W-care midden

 

Mijn naam is Lianne ten Brink en op 1 September 2019 ben ik gestart als Franchise nemer van gastouderbureau W-care, onder de naam W-caremidden. Ik heb een bestaand klanten bestand overgenomen van een gastouderbureau wat ging stoppen. Dit maakte dat ik voor een deel een vliegende start had. Uiteraard worden kinderen ouder en gaan ze naar school en is er minder of soms geen opvang meer nodig. Dit houdt je scherp omdat je dan weer op zoek moet gaan naar nieuwe gastouders en vraagouders. Inmiddels is het bestand verdubbeld en ben ik nog steeds op zoek naar nieuwe gastouders en vraagouders. Dit maakt het werken als bureau houder zo ontzetten leuk! Ik kan doen wat ik leuk vindt en waar ik goed in ben en hoef mijn tijd niet te besteden aan dingen waar mijn kracht niet ligt. Zo kan ik mijn werk als bureauhouder goed combineren met de zorg voor mijn eigen kinderen. Ik werk veel vanuit huis en plan zelf de afspraken in  op tijden dat het schikt.

De rugdekking die je hebt als franchise vind ik persoonlijk heel erg fijn.

Er komt nog al wat bij kijken...

Het samen sparren en overleggen als ik ergens niet uit kom vind ik prettig en geeft een gevoel van zekerheid. Ellen Woelk is dan ook een prettig persoon om mee samen te werken. We hebben niet wekelijks contact, maar het ene moment wat meer dan het andere en dat is goed zo.

Alle formulieren zijn up to date mbt. wet en regelgeving en dat maakt het fijn werken. Ik hoef dus niet zelf het wiel uit te vinden maar ik kan mee liften op de kennis en ervaring van een bedrijf wat al 15 jaar succesvol is.

Dat neemt niet weg dat er nog wel een cursus op de planning staat om nog meer kennis op te doen zodat het steeds meer eigen gaat worden.

Ik sta vol uitdagingen maar ik heb nog geen dag spijt gehad en zou het andere ook zo kunnen adviseren.

Welkom bij gastouderbureau W-care

Gastouderbureau W-care koppelt de leukste gastouders aan allerlei gezinnen in Nederland. W-care staat bij haar klanten bekend om onze korte lijnen, heldere en open manier van zaken doen, maar vooral de wijze waarop kwaliteit en prijs goed bij elkaar horen.Ik zoek een gastouder


Waarom Gastouderbureau W-care

Groot aanbod gastouders

Gastouderbureau W-care heeft in heel Friesland een groot aanbod uitstekend gekwalificeerde gastouders.

Heldere communicatie

Wij houden van korte lijnen en communiceren daardoor snel en effectief met onze klanten en gastouders.

Eerlijke prijs

Onze tarieven zijn zo vastgesteld dat de gastouder een eerlijke prijs krijgt en de vraagouder niets te veel betaald.

Goed verzekerd

Wij werken samen met gastouders die het net als ons belangrijk vinden om verzekerd te zijn.

Vrije uren afname

U betaald voor de gereserveerde dagen en tijden van de gastouder. Dit betekent optimale vrijheid voor het inschakelen van een gastouder.

Spreekuren

Wekelijks bieden wij zowel gastouders als vraagouders de mogelijkheid in gesprek te gaan met onze pedagoog.